Escoltar

Estudis

Ensenyaments de grau

La Facultat de Dret imparteix actualment els ensenyaments de grau de Dret, de grau de Relacions Laborals i de doble grau de Dret i Administració d'Empreses.

Ensenyaments de màster

La Facultat de Dret i el Ilustre Col.legi d'Advocats de les Illes Balears ofereixen el máster universitari (oficial) d'Advocacia. Així mateix, els departaments de Dret Pùblic i de Dret Privat presenten una oferta de cursos de postgrau (titols propis) que pot examinar-se al lloc web de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears.

Ensenyaments de doctorat

Amb la coordinació de la Facultat de Dret, des del curs 2013-14 els departaments de Dret Públic i de Dret Privat ofereixen conjuntament un doctorat en Dret.

Les seves línies de recerca són: Heterocomposició i autocomposició d'interessos: drets del justiciable davant l'Administració de justícia i sistemes alternatius de resolució de conflictes; Turisme, territori i consum; Dret i noves tecnologies; Drets fonamentals: llibertat, seguretat i igualtat en l'àmbit nacional i internacional; El Dret de l'empresa davant la globalització i el canvi de model econòmic; Dret balear.

Estudis oferts per la Facultat de Dret