Escoltar

Mobilitat

SICUE

Vols fer un intercanvi en una universitat espanyola? Ho pots fer a través del Sistema d'Intercanvi entre Centres Universitaris Espanyols (SICUE), que promou la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE).

A través d'aquest programa pots cursar part dels teus estudis en una altra universitat espanyola, sense pagar la matrícula allà.

Els intercanvis poden ser d'un semestre o d'un curs acadèmic complet, segons el que s'especifiqui en cada acord.

Si vols demanar una plaça SICUE, has de lliurar la teva sol·licitud el curs abans de partir, durant el període en què estigui oberta la convocatòria.

La Facultat de Dret de la UIB té subscrits convenis amb un bon nombre de Facultats de Dret de tot Espanya.

Consultau més informació del programa SICUE.

ERASMUS

El Parlament Europeu ha aprovat el nou programa ERASMUS per al període 2014-20. Aquest programa entra en vigor l' dia 1r de gener de 2014 i s'emmarca en l'estratègia Europa 2020, l'estratègia Educació i Formació i l'estratègia Rethinking Education i engloba totes les iniciatives d'educació, formació, joventut i esports. En matèria educativa inclou tots els nivells: escolar, formació professional, ensenyament superior i formació de persones adultes.

Si t'interessa dur a terme una experiència de mobilitat acadèmica en una altra universitat europea, pots obtenir més informació del programa ERASMUS.

Altres programes de mobilitat

Podeu consultar informació d'altres programes de mobilitat per a alumnes a l'apartat de mobilitat i intercanvi.